glasstic logo

Zašto da zamenite staklene čaše Glasstic plastičnim čašama?

Plastika kao staklo

Izgled, upotreba i održavanje Glasstic čaša je identično kao kod staklenih, ali naše čaše obezbeđuju lakše i brže čišćenje i prenošenje.

Ušteda i do 50%

Glasstic čaše Vam donose i do 50% uštede na dugoročnom planu, pošto se ne mogu razbiti, a 5X duže traju u proseku od staklenih čaša.

Bezbednost

Sa Glasstic čašom ste 100% bezbedni i gradite visoku reputaciju poslovanja. Staklena čaša može da nanese štetu lokalu ili mušteriji.

Gradite visoku reputaciju

Polomljene čaše sa pićem mogu da u velikoj meri oštete vaš enterijer ili nameštaj.

Smanjujete težinu ambalaže

Polomljene čaše sa pićem mogu da u velikoj meri oštete vaš enterijer ili nameštaj.

Dobijate vrhunski kvalitet

Osećaj konzumiranja napitaka iz Glasstic čaša je identičan kao kod staklenih čaša.

Imaćete odličnu izolaciju pića

Plastične čaše zadržavaju hladnoću ili toplotu svakog pića duže od staklenih.

Glasstic plastične čaše su izuzetno isplative i imaju široku upotrebu u ugostiteljskim objektima, javnim institucijama, transportnom sektoru, sportskim klubovima, dečijim ustanovama...

Važno je napomenuti da su Glasstic čaše napravljene od najkvalitetnijih tehničkih granulata ekološkog sastava i potpuno su zdrave za upotrebu u ugostiteljstvu. Polycarbonate Samsung koji mi koristimo je “food tested”, a sama čaša ima atest i zdravstveni sertifikat izdat od strane akreditovane institucije Yugoinspekt. Svi materijali koje koristimo su potpuno reciklažni i halogen free.

Bezbednost dece je na prvom mestu, pogotovo kada su prepušteni igri.

Svi se slažemo da nema ničeg važnijeg od zdravlja dece!

Zbog toga njihovim potrebama pristupamo sa posebnom brigom i opreznošću. Bilo da se igraju pred našim očima ili u igraonici, rođendaonici sa ostalom decom, njihova bezbednost je neizostavni deo naših života.
Do sada smo se u rođendaonicama, igraonicama, obdaništima, i dečijim ustanovama generalno, susretali sa metalnim i papirnim posudama. Od sada je tu i Glasstic kao, možemo slobodno reći, jedaan od najboljih prijatelja dece. Ovo tvrdimo sa punim pravom jer naši proizvodi otklanjaju rizik od bilo kakvih povreda kada se njima rukuje.
Glasstic čaše nalaze široku primenu u najrazličitijim objektima, čak i onim gde su naša deca.