glasstic logo

Glasstic plastične čaše

Naš tim stručnjaka, kako za proizvodnju tako i za ispitivanje potreba tržišta, radi sa ciljem da pruži najbolji proizvod za rešavanje i tehničkih i estetskih problema u eksplataciji.
Najmodernije proizvodno okruženje omogućava nam da veoma brzo odgovorimo na posebne zahteve naših klijenata kao i da napravimo personalizovano rešenje samo za njih. To može biti u obliku brendiranja naših postojećih caša ali i u proizvodnji potpuno novih modela za jako kratko vreme koji će se raditi samo za potrebe marketinga i sl.
Ono sto nas izdvaja od ostalih, pored toga što kontrolom sopstvene proizvodnje nudimo neosporan kvalitet, je i brz odgovor na vaš zahtev nezavisno od kvantiteta istog, i to što smo krenuli putem kojim se redje ide, ne samo da vam olakšamo rad i uštedimo na nadoknadi polomljenih caša, nego da uz sve to ne dozvolimo da izgubite ni malo na kvalitetu i nivou svoje usluge.
Vaši gosti neće znati da piju iz plastičnih čaša, delom zato što one i nisu obične plastične čaše već GLASSTIC čaše!

Proizvodnja

Proces proizvodnje Glasstic čaša se zasniva na najmodernijim tehnologijama ekstrudiranja tehničkih granulata u cilju dobijanja najboljeg proizvoda sa preciznim tehničkim karakteristikama.

Tehničke karakteristike

Transparentnost 97%, otpornost na temp.do 140 C (bez deformacija), prilagodjenost primeni u ishrani i UV zaštiti za spoljnu upotrebu. Sam proces proizvodnje počinje odabirom najkvalitetnijeg materijala pravih teh.karakteristika, zatim sušenjem istog u specijalnim pećima kao pripremu za ekstrudiranje, temperiranje alata na odredjenu temperaturu, podešavanje procesa po tačnim upustvima proizvodjača granulata (temperatura šneke, dizne i pritisci pri livenju).
Posle procesa livenja svaka čaša se pažljivo uklanja sa alata i postavlja na posebne trake da ne bi došlo do oštećenja dok je materijal mekan i podložan deformaciji. Nakon toga čaše se pakuju u različite transportne kutije u zavisnosti od količina i namene krajnjeg korisnika.

Održavanje

Naša preporuka za održavanje i čišćenje plastičnih čaša je mašinsko pranje iili ručno pranje pod odredjenim uslovima.

Bez brige sa
Glasstic čašom!

Ne morate više da brinete o razbijenom staklu. Sa Glassic plastičnim čašama su Vaša deca apsolutno bezbedna.
Glasstic proizvodi su jedni od najboljih prijatelja dece.